ready-steady-400

Ready Steady, uw organisator van onvergetelijke animaties

Atelier Cocktails Ready Steady

Vertrouw de animatie van uw event of teambuilding toe aan gepassioneerde experts.

Zet de zintuigen van uw team op scherp met ludieke, creatieve en originele degustatieactiviteiten

Ready Steady is gespecialiseerd in de organisatie van teambuildings en in animatie van events, en zorgt voor de meest uiteenlopende zintuiglijke emoties. Onze experts zijn enorme spelletjesfans en zitten boordevol innovatieve ideeën. Daardoor beschikken ze over een hele waaier aan degustatieactiviteiten en -animaties waarmee u de teamspirit vergroot, de interne communicatie bevordert, de samenwerking stimuleert, de medewerkers motiveert, …

Met ludieke en creatieve activiteiten doen we een beroep op de zintuigen van uw medewerkers en reiken we hen animaties en spelletjes aan op het vlak van degustatie van hoogstaande producten. Wijn, bier, cocktail, sterke dranken, vruchtensap, chocolade en zelfs kaas: voor ons kennen ze geen enkel geheim. En ook voor u zal dat niet meer het geval zijn nadat u een van onze activiteiten hebt meegemaakt waarbij spel, degustatie en pedagogie centraal staan.

Een team gepassioneerd door animatie en diverse expertises

Vanessa Jarlot, onze super-CEO

Ready Steady, dat is eerst en vooral een expert gepassioneerd door wijn en gamification: Vanessa Jarlot. Vanessa is Française, Bourgondische om precies te zijn, en woont al enkele jaren in België. De passie voor wijn giert door haar aderen. Deze passie erfde ze van haar vader en het was hij die haar aanmoedigde om enkele jaren later een gespecialiseerde opleiding te volgen, die van de Wine & Spirit Education Trust.

Na enkele jaren in België ontmoet ze Vincent Chailleux, toenmalig directeur van Cinéréa Benelux, een bedrijf uit het Cinéréa-netwerk. Begin 2019 neemt Vanessa Cinéréa Benelux over, dat ze enkele jaren later omdoopt tot Ready Steady. Daar start ons verhaal.

Een team enthousiaste animatoren ten dienste van uw onderneming

Om in te spelen op de eigenheden van al uw evenementen, laten we ons omringen door gemotiveerde en dynamische professionals uit de animatiewereld, elk met hun eigen expertise in degustatie. Zij begeleiden u bij al uw evenementen of gelegenheden – bedrijfsavond, seminarie, verjaardag of teambuilding – en zorgen zo voor een uniek moment samen, boordevol plezier en goed humeur.

De waarden van ons animatiebedrijf

Passie

Elk teamlid heeft een eigen productexpertise en zorgt ervoor dat deze elke dag gecultiveerd en geperfectioneerd wordt.

Spel

Wij ontwikkelen veel meer dan louter een activiteit: onze spelconcepten zorgen voor ontspanning, creëren samenhang en motivatie, en staan garant voor absoluut onvergetelijke momenten.

Samenwerking

Ons vak? Teamspirit creëren: uiteraard! Maar ook de samenhang tussen uw onderneming en ons agentschap wordt versterkt. Elke activiteit zorgt voor een verbindend moment.

Creatie en innovatie

Doordat we steeds op zoek gaan naar nieuwigheden en originele oplossingen, reiken we constant nieuwe ideeën aan die perfect bij hun tijd passen.

Premiumservice

Kwaliteit is in onze ogen essentieel. Of het nu gaat om degustaties of om animaties, met het oog op uw tevredenheid leggen we de lat steeds hoger.

Op zoek naar een organisator van animatie voor uw events of teambuilding?

Een avondje uit, een bedrijfsfeest, een seminarie, de verjaardag van uw organisatie of een teambuilding-activiteit: onze professionals doen er alles aan om u het perfecte moment te bezorgen. Leg ons uit wat uw project inhoudt, samen ontwikkelen we uw evenementen en teambuilding.

Al onze tips

Van de perfecte match tot het succes van uw team buildings en escape games, ontdek al onze tips.

Onze klanten