null

Samen uw bedrijfsabonnement animeren

Maak van uw professionele events een innovatieve en creatieve ervaring.

DSC08590

Een grote keuze aan originele animaties op maat

Bedrijfsavond, cocktaildiner, productlancering, seminarie of personeelsfeest, … Aan professionele events geen gebrek. Tijdens al deze events krijgt u de kans om een onvergetelijk moment te creëren.

Vertrouw de animatie van uw avond (of dag) toe aan professionals, zodat uw medewerkers, deelnemers en genodigden een origineel evenement beleven dat hen nog lang zal bijblijven. Ontdek onze grote keuze aan activiteiten en spelletjes waar plezier, kennis en lekkernij centraal staan. Samen zorgen we voor de nodige sfeer tijdens uw avond.

Een geslaagde sfeer begint bij een goede voorbereiding

Evenementen vergen een minutieuze organisatie, ongeacht of het om een bedrijfsavond, een seminarie of een personeelsfeest gaat. Met de traiteur, de geluids- en lichttechnici, de huur van de zaal en van het materiaal dreigt de animatie vaak een beetje op de achtergrond te belanden.

En dat terwijl een geslaagd event voor een groot stuk afhangt van de sfeer van uw evenement. Ons advies? Anticipeer en stel een animatieprogramma samen dat voor de nodige ontspanning zorgt en het ritme van uw avond (of dag) bepaalt. En om het u nóg gemakkelijker te maken, doet u een beroep op professionals uit de animatiewereld. Zij zorgen ervoor dat dit deel van uw event op wieltjes loopt.

Waarom een beroep doen op Ready Steady voor de animatie van uw events?

  • Een degustatie voor elk evenement – U kiest volledig zelf of u uw medewerkers of genodigden een degustatie, een escape-game of een cocktail-workshop wilt aanbieden.
  • Gastronomische ontdekkingen – Als gepassioneerde experts bieden we u enkel hoogstaande producten met uiteenlopende smaken aan, die in de meeste gevallen lokaal geproduceerd zijn. Uw team en deelnemers doen allerlei ideeën op die ze achteraf makkelijk kunnen toepassen.
  • Begeleiding op maat – We passen ons aan uw behoeften en budget aan en werken zowel met kleine als grote groepen! Degustatiebar of een kleinschalige cursus: alles is mogelijk. We helpen u zelfs om uw animatieprogramma samen te stellen voor de organisatie van een coherente thema-avond (of -dag).
  • Animaties in heel België en Luxemburg – Om de organisatie van uw evenement zo overzichtelijk mogelijk te houden, passen wij ons aan de locatie van uw seminarie, personeelsfeest, avondje, … aan. Wij zorgen daarbij voor alles: van speeltafels tot accessoires en degustatieproducten. Zelf hoeft u enkel te genieten!
  • Professionals uit de animatiewereld – Reken op onze experts voor een warme en feestelijke sfeer. Zorg voor blije gezichten en bespeel de zintuigen van uw gasten en medewerkers, zodat ze er nog lang over zullen napraten!

Vertrouw op ons voor de animatie van uw evenement!

Geïnteresseerd in onze diensten? Wenst u meer info te ontvangen over een van onze activiteiten? Ons team staat paraat. Bespreek uw ideeën zodat we ze naast die van ons kunnen leggen.

Uw plezier is onze passie

Bij Ready Steady denken we elke activiteit tot in de kleinste details uit om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Daardoor bevatten al onze animatie een slimme mix van gastronomisch en intellectueel plezier. Ons streven is om u aan de hand van een leuk event tips en kennis over degustatie bij te brengen. Ontspan u volledig en laat u meevoeren naar een wereld boordevol sensaties.

Zij deelden hun getuigenis

Ready Steady, de partner van professionals ut de evenementenwereld

Beschikt uw hotel over een seminarieruimte en zoekt u een partner voor de animatie van events voor uw klanten? Of bent u actief als evenementenbureau en bent u geïnteresseerd in onze animaties? Laten we de handen in elkaar slaan!