Hallo Vanessa,

Heel ons team wilde je bedanken voor deze top animatie, alles is zeer goed verlopen! Er was voor elk wat wils en iedereen had een geweldige tijd. Kwaliteitsproducten met dynamische animatoren maken jullie animaties tot een groot succes!

Namens Bionutrics wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige tijd.

Bionutrics

Hugo Destexhe

Een geweldige tijd! We deden een beroep op Ready Steady om de teambuilding van ons agentschap te animeren en we hebben niets dan complimenten voor Vanessa en haar animaties. Het hele team ging gemakkelijk mee in het ontsnappingsspel en ook de activiteit cocktails maken was een groot succes. Ik zal zeker de Russian Spring Punch of de Champagne Julep nog eens proberen! Ik beveel het aan met mijn ogen dicht!

Poush

Fanny Salfi

Super evenement professioneel geleid van A tot Z. Van het eerste contact tot de laatste minuut.
Het concept zit goed in elkaar en werkt goed. Aan te bevelen.

SAP

Laurent Devroede

We hadden een geweldige tijd met Vanessa van Ready Steady. Dankzij haar advies konden we zelf heerlijke cocktails maken met de juiste ingrediënten. Het geheel vond plaats in een gezellige sfeer en mijn collega’s en ik vonden het geweldig om onze shaker skills te kunnen perfectioneren! Kortom, een leuke activiteit om met vrienden of collega’s te doen!

Poush

Thomas Binon

De Wine Making Academy animatie was het succes waar we op gehoopt hadden; we waren op zoek naar een teambuilding activiteit om te doen in de warmte van het onzekere weer. De uitleg over wijn, het mengen en de creatie van het etiket waren erg populair, sommige medewerkers lieten zelfs verborgen talenten zien! Onze teams hebben zo genoten dat de activiteit wel wat langer had mogen duren.
Dank aan Vanessa en haar team voor het organiseren van deze geweldige activiteit.

La Villa d’Olne (Spa – België) voor Comtoyou bedrijf

Sylvie Baert

Hi Vanessa,
Een kort berichtje om je te bedanken voor je hulp bij het organiseren van de cocktail academie vorige week, deze werd zeer goed ontvangen door ons team, erg leuk, creatief en ook nuttig om mensen te laten nadenken over het merk Orgalim.
Het was geweldig om je op voorhand te kunnen ontmoeten en deze workshop aan te passen aan onze behoeften.
Het was een plezier om met jullie samen te werken en we wensen jullie nog vele succesvolle evenementen toe.
Met vriendelijke groeten

Orgalim

Georgiana HUIBAN

“Hallo Vanessa,
Ik wilde jou en je collega bedanken voor deze wijn- en chocoladeproeverij, die door onze collega’s zeer op prijs werd gesteld.
Deze activiteit was zowel leuk als leerzaam en heeft ons allen in staat gesteld een zeer aangename tijd samen door te brengen.
Veel succes! ”

APTYS a Deloitte business

Jean-François Hensens

Een geweldige ervaring om de banden met je team en partners te behouden ✨
We hielden van de gepersonaliseerde dozen, rechtstreeks aan huis geleverd!

AC-IT

Adrien Cobut

We vonden de animatie erg leuk en “leerzaam”! evenals de follow-up voor de animatie: jullie zijn erg professioneel en het is aangenaam.

WeQan

Laetitia Larchanche

Ik heb niets dan positieve feedback gehad. Ze vonden het geweldig.

Sogalux

Elisa Leoni